Är det onsdag?

Jo då, det blev en bra födelsedag. Inget direkt firande men sms och samtal från vänner och familj som grattade. Lugn middag hemma, inget märkvärdigt och så lite efterrätt. Egentligen en rätt vanlig dag men en bra dag!

Och så bestämde jag mig för att hänga med T till Göteborg om någon vecka. Han ska spela tourtävling och jag passar på att träffa någon av våra vänner där, middag med bästa C&C en kväll och så drar jag nog till GeKås en sväng också. Och med fina vänner som jobbar på en stor hotellkedja så bor vi bra till förmånligt pris! Det betyder ju hotellfrukost! Mums!

Den här veckan, som började med ledig dag, gör mig smått förvirrad om och om. Tror hela tiden att det tex är tisdag idag och så är det onsdag ju. Men det innebär ju att det blir fredag och helg fortare! Och på fredag ska T hämta sin nya bil, äntligen!

Annars så är det väl lite synd om T, han har lyckats bryta ett revben. Igen… Händer mer eller mindre varje vår när allergitiderna sätter in. Han nyser helt enkelt av dem men den här gången kan han inte skylla på det utan mer att gamla gubbar inte ska spela innebandy med fyraåringar och tacklas med andra gamla gubbar… Nåja, det går över men han har rejält ont.

Snart dags att bege mig in till stan och köa utanför secondhandbutiken och hoppas på fina fynd! Det vet man ju aldrig!

 

4 svar to “Är det onsdag?”

 1. Annika Says:

  Men OJ! Stackars T som är så allergisk att han nyser sönder sina revben. USCH!! Snacka om gravt allergisk. Antar att mediciner inte biter på honom. Fastän det var innebandy denna gång, gaaahh!!
  Usch ändå för att vara SÅ allergisk mot pollen.
  Kul med resa till GBG. Det blir nog kul för er bägge.

  • Brysselkakan Says:

   Jo, han gör ju det… Vist hjälper medicinen men aldrig fullt ut och nyser, ja det gör han. Blir oftast ett par tre dagar då han lätt nyser 100 ggr på en dag. Sedan är det nog så att vissa människor har lättare att bryta revben än andra. Och kanske att har man börjat bryta dem blir de skörare. Vad vet jag!
   GBG ska bli kul, tar en avstickare till GeKås också tänkte jag.

 2. Stella i Italien Says:

  Hade tänkt skriva precis samma som Annika ovan! – Så fint att du åker med till Göteborg och träffar vänner. Och lycka till i second hand-butiken – hoppas du hittar något nytt fynd att visa oss!

  • Brysselkakan Says:

   Ja, det ska bli kul! Lite kort varsel men i alla fall middag med C&C!
   Tyvärr inga fynd idag, men så är det ju! Man kan inte fynda varje gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: