Sol & fredag

Bästa kombinationen!
Och att sedan vårt stenhus inte blir så värst varmt inne trots värmen ute gör att man kan gå ut i värmen och när det blir för varmt går man in!

Idag har mina tulpaner slagit ut, äntligen! Fast de där fina lökarna från Tyskland med svarta, vita och rosa med grönt nedtill verkar vara mest röda och ljusgula… Ja ja! Men lite snopet!

I helgen ska V börja med primer på båtens skrov, många lager ska det tydligen vara av det! Han fick ju problem med färg som fick blåsor och misstänkte plastpest, och jo delvis det men varför hela båten fick blåsor är oklart. Nu slipade han ner allt ända till glasfibern i höstas och båten har stått och frystorkat hela vintern i väntan på värmen och nu är det då dags att få på nytt ytskikt! De har lite kvar med elen och drevet men sedan, om några veckor, ska den ner i vattnet. Misstänker att V önskar att han kunde åka på sjön den här helgen när det nu är så fint väder.

I alla fall så ska det bli mysigt med helg, soffmys, god mat och så får vi se om jag kanske målar räcket till vår trapp utomhus! Eller gör jag något annat!
Önskar er en fin helg!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: