1492 dagar senare

Idag, kring lunch, drar T och jag ner till Växjö med släp bak på bilen. Det är dags att flytta hem yngste sonens alla saker till oss över sommaren, hans tid vid universitetet i Växjö är över och han har numera en masterexamen i mattematik. Nåja, han har kvar att försvara sin uppsats i början av nästa vecka.

Så under ett par dagar tömmer vi lägenheten och sedan följer sonen efter via flyg i slutet av nästa vecka. Ska bli mysig att umgås med dem, för även vår äldste son bor ju i samma hus. Sedan tar snälla farmor över i början av veckan och flyttstädar så yngste sonen kan koncentrera sig på det sista med studierna och sitt jobb.

Det blev lite drygt fyra år, eller mer exakt 1492 dagar, han hade Växjö som sin hemort och arbetsplats.

Så tar en ny fas i hans liv vid!

Annons

6 svar to “1492 dagar senare”

 1. Annika Says:

  Förstår om du känner viss melankoli. Verkligen.
  Växjö är en trevlig stad, tror du han kommer att sakna den?
  NYA stora äventyr väntar runt hörnet. Ska bli så spännande att följa!
  Ha en fin resa ner!!

  • Brysselkakan Says:

   Nja, J är ju inte riktigt sådan att han saknar så nej. Men han kan nog sakna sina kollegor, de hade farväl-middag för honom i tisdags. Sedan har ju han och vi bott här innan! Från han var två till han var tio. Tror hans storebror kommer sakna honom dock, de bor ju i samma lilla hyreshus och umgås mycket.

 2. Stella i Italien Says:

  En period i era liv är över. J går vidare i livet så för honom hägrar nya horisonter. Medan bror och föräldrar blir kvar hemma och kommer att känna mera saknad. Visst är det vemodigt att konstatera tidens gång och de förändringar den för med sig. Skönt att tänka på att J ”bara” är en flygresa bort.. Kram. Stella

 3. Asa Says:

  Gud vad tiden gar fort! Trodde verkligen inte att han varit där sa länge (fast jag ju visste det egentligen!). Och nu börjar ett helt nytt kapitel för honom. Det ska bli spännande att följa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: