Rasande tempo!

I onsdags kväll anlände vi till Växjö med släpet bak på bilen, kan meddela att det tar otroligt lång tid att åka så långt när 80 km/timme är vad man får köra i…
Men solen sken, vi stannade och fikade, fastnade i bilköer en kort stund i Jönköping och T såg skyltar och saker han missat genom alla år när han susat fram samma väg i betydligt högre hastighet!

Vi började med att snabbt och smidigt sälja yngste sonens bokhylla och skrivbord. Annonsen la jag på Blocket veckan innan och han som ville köpa väntade snällt tills i onsdags. Så slapp vi frakta hem den hit!

Sedan började vi packa och det fortsatte vi med på torsdagen. Lådor med saker som ska med, andra med saker som ska med om plats finns och så några med saker som ska står kvar hos oss. Väldigt varmt vilket inte blev bättre av att sönerna bor i ett gammalt trähus och värst uppe hos äldste sonen, där vi också sov, för han har en vindslägenhet…

På kvällen hade äldste sonen bokat bord på Grilleriet i Växjö, supergod mat! Eller hamburgare för det är vad de serverar många varianter av. Pommes av sötpotatis med tryffelmajonnäs kan nog vara bland det godaste jag ätit!

Eftersom vi jobbade på så snabbt och bra så hann vi, innan vi for hem, städa ur lägenheten och därmed slipper svärmor att göra det i veckan. T åkte till tippen med skräp.

Sedan bara att kliva in i bilen och snigla hemåt. Straxt innan Norrköping blir vi inbjudna till våra före detta hyresgäster på fika, passade bra för T var kaffesugen. Och så fick vi se hur de bor idag. Sedan sniglade vi vidare och kom till slut hem.
Och hemma blommade syrenerna för fullt!

Några intensiva dagar som absolut känns i kroppen och knoppen men nu är det gjort. Yngste sonen sover på soffan hos storebror tills torsdag då han flyger upp hit.
Och då ska sakerna lådorna går igenom igen, sorteras och så småningom fördelas i resväskor.

Annons

4 svar to “Rasande tempo!”

  1. Carola Says:

    Ni har verkligen varit effektiva under helgen trots värmen. Ibland hinner man mycket. Hoppas ni fått vila lite, ha en bra vecka.

  2. karin Sjögren Says:

    Bra jobbat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: