17 kvar

Lördag och slödag. Både yngste sonen och jag är rätt morgonpigga av oss. Och lägger oss tidigt. Han är oftast i säng senast 21.15 och jag någon halvtimme senare, så när T är iväg och tävlar i helgen så börjar dagen kring 07.00 för mig, fast då har sonen varit vaken en liten stund redan.
Idag trodde jag vi skulle vakna upp till regnväder men det var visserligen mulet men varmt och inte regn ända fram till ett-tiden. Nu verkar det ha regnat över.
Hann med två små loppisar på förmiddagen men inga fynd.

unnamed-2

Sedan lagade vi lunch, idag blev det en slags asiatisk kycklingrätt, riktigt god. Köpte en riktigt bra kokbok från Allt om mat tidigare i vår och receptet kom från den. Boken bygger på att man får recept på en maträtt per dag i veckan, dvs det är recept för måndag till söndag v 1, sedan samma för nästa och nästa vecka. Nu följer vi inte den per dag utan plockar ut recept vi kan tänkas gilla, dessa har vi markerat i boken och så lagar vi dem efter hand.
Nr 2 är på väg hem till oss så den får sonen och jag väl också bläddra igenom och se vad vi kan tänkas vilja laga ur den. Om någon blir sugen på dessa böcker så finns båda i Allt om mats shop. Bra pris på dem är det också.

Kanske vi packar en väska till innan dagen är över. Eller så gör vi det en annan dag. Men tiden går och idag är det 17 dagar kvar tills vi far.
Och så fortsätter jakten på att få tag i någon som kan köra den andra bilen till Arlanda… DET måste lösa sig innan de där 17 dagarna gått!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: