På väg

När ni kan läsa det här är vi på väg. Först bil, lånad sådan så sju resväskor och sex  fem handbagage får plats, sedan kort flyg till Köpenhamn, vänta ungefär två timmar och sedan 11,5 timmars flyg innan vi landar i San Francisco. Alla säger att det är smidigt med passkontroll och sånt på SFO men läser man på Internet så ska SFO var näst värst i USA och ha lång väntetid… vi lär ju märka det, sonen har ju inget vanligt turistvisum och lär få visa upp en hel del papper innan de släpper in honom. Sedan lär vi få kämpa för att få alla dessa väskor till hotellets transferbuss… Och med tanke på nio timmars tidsskillnad och att klockan i våra kroppar då är mitt i natten och vi säkert helst vill sova så lär vi nog alla tre ha lite mindre tålamod än vanligt.

Det blir två nätter i SF innan vi börjar köra mot Pullman, WA, via Portland, OR. Ska försöka skriva lite här då och då men jag är beroende av wi-fi så vi får se hur mycket det blir. Och så finns jag ju på Instagram där jag kanske uppdaterar oftare.

Hemma håller de andra två sönerna koll på hus och hem, vattnar blommor och sånt. Och troligtvis ser de till att T:s bil får köra runt lite också!

Det är lite kul att datumet för yngste sonens flytt och han lämnar Sverige för flera år framöver sammanfaller med datumen vi flyttade till Bryssel 2009!

Vi hörs!

Annons

4 svar to “På väg”

  1. lotta Says:

    Och när du läser detta vill jag att hälsar sonen ett stort lycka till från oss i Karlshamn.

  2. Stella i Italien Says:

    Lycklig resa. Hoppas allt går jättesmidigt vid ankomsten. Stella

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: