En dag i downtown Seattle

Efter slö morgon åkte vi efter lunch in till downtown Seattle. Vi bor i Sea Tac, det vill säga vid flygplatsen (ungefär så nära att man i princip borde kunna gå till flygplatsen om det vore möjligt). Vi har ingen GPS i bilen vi hyr utan förlitar oss på Google maps offline. Det funkar nästan alltid men ibland blir det knas och man hamnar lite fel men ingen större fara, det går ju oftast att rätta till. Plus att det är väldigt lätt att hitta sig fram i USA; man kör ju efter väderstreck. South, north, west eller east. Väldigt praktiskt!

Hur som helst så susade vi in till Seattle, hittade parkering och strosade runt, åt italiensk glass (jag är inte så glad i glass men den här! Supergod!), förundrades över hur kuperad staden är, tänkte att om inte smoggen från alla skogsbränder i Kanada vore där skulle man sett så många fler öar, skrattade åt att Jehovas stod nästan bredvid en kille som gjorde reklam för free shuttle till cannabis (jo, det är fritt i Washington state), gick under vägar i två våningar över oss och så hade vi det bra!

I morgon är sista dagen innan vi flyger hem, inga direkta planer mer än att packa ihop våra saker vilket nästan redan är gjort och vi flyger inte med sju incheckade bagage och fem handbagage hem! Utan lite mer normalt men vi har ändå två incheckade var men mest på grund av att vi vill ha hem vissa resväskor.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: