Räknar timmarna

Jodå, vi sov som två klubbade sälar inatt, åtta timmar. Och vaknade absolut inte pigga…
Är rätt övertygad om att jag skulle kunna stå och somna. Att vara trött är en sak men att vara jetlaggad, ja det slår allt. Blinkar man för sakta kan man somna, metallsmak i munnen, yr, lätt illamående och trött, trött.

Vi räknar timmarna tills vi får sova igen! Och kämpar med att inte somna.
Det går ju över så klart men lär ta några dagar, man brukar ju säga att det behövs lika många dagar som tidsskillnaden var så nio dagar för oss då.
Ja ja…

Och hur går det med den försvunna resväskan? Ingen aning! Har fått sms att den är på väg men då det är söndag tror jag den inte alls kommer idag, tyvärr.

Annons

4 svar to “Räknar timmarna”

 1. Carola Says:

  Fy, jetlag är en hemsk känsla. Hoppas ni får sova gott inatt.

  • Brysselkakan Says:

   Ja, det är verkligen inte kul. Svårt att förklara för de som inte upplevt det för det är inte som att sovit för lite en natt. Just nu är jag inte så galet trött men innan idag var det mindre kul. Lär ta några dagar att komma in i det men så är det!
   Vi får luncha någon dag när du kan!

 2. Karin Says:

  Nu var det ett tag sedan jag senast var jetlaggad men ja, det är en väldigt underlig känsla. Man känner sig nästan full och går liksom bara och väntar på att man får gå och sova och inte mycket annat blir gjort. Kul att ni hade en bra resa i alla fall och att det var värt ett par dagar med nykter fylla. .

  • Brysselkakan Says:

   Ja, verkligen underlig känsla och svårt att beskriva för de som aldrig upplevt. Än så länge är det bättre idag men klockan är ju bara 11 än så vi får väl se om jag håller med i eftermiddag! Men jo, sova är det enda man tänker på! Resan var underbar så man får ta sånt här när man kommer hem och det var ju väntat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: