Ampel på plats

Jodå, jag är kvar här! Har bokstavligen släpat mig fram de senaste dagarna, kan inte minnas att jag drabbats så här hårt av jetlag någonsin tidigare… Helt makalöst! Igår vaknade jag också tidigt, halv fem! Och det gjorde inte dagen bättre kan jag meddela. La mig vid 21 och sov i ett svep (nåja, två kissenödig-besök under natten men det ingår ju) till 7 då alarmet pep!
Idag är det bättre och jag hoppas det vänt nu.

Annars då? Planterade om två murgrönor i morse, planen var redan innan vi for att de skulle få plats i den ampel jag köpte i juni men tycket det kunde vänta tills vi kom hem igen. Så nu hänger den där jag tänkt mig!

IMG_0778

Och så fick den lilla katten stå mellan babushkorna! Där står han i bra sällskap!

IMG_0775

Veckans matinköp är gjorda, vi kommer ha tre extra personer här i helgen då det är tävling på touren och den går en timme från oss så då blir det att ha nattgäster. Gästrummet städat åt dem också.

Den försvunna väskan dök upp sent i måndagskväll. Trasig… hela ena sidan spräckt och då vi hade en annan väska i den (vi behövde ju får hem en del av de där sju resväskorna) så var även den spräckt lite… Anmälan är gjord men har inte hör ett ljud från Lufthansa. Än. I alla fall så var inget av sakerna i väskan trasiga, tur det!

Dags att hitta något att göra för nu slår straxt eftermiddags-koma in och då kan jag inte sitta ner, somnar ju då!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: