Stökig natt och knölig fot

Onsdag och mitt i veckan om man vill se det så!
Började den här dagen sent, sov som en kratta i natt, sönderhackad sömn, märkliga drömmar och var nog vaken fem eller sex gånger. Somnade rejält vid halv sex och vaknade vid åtta! Helt genomsvettig och inser att jag också fått mensen i natt… Ja, förklarar kanske den usla sömnen lite i alla fall.

Men onsdag betyder numera PW också, jag går måndag, onsdag och fredag och ca 4,5 kilometer för att inte anstränga höften för mycket och det verkar funka bra. Nu kör jag så här ett tag och sedan får det nog bli en sakta ökning upp till de vanliga 7 kalorimetrarna och jag behöver också får till mer driv i steget men där är jag inte riktigt än.

Redan i fredags kände jag en lätt ömhet uppe på högra foten när jag gick, tänkte väl att jag snört skon för hårt. Samma i måndags. Så idag, snör skon, det gör ont och jag kränger av den igen. Och inser att jag har en stenhård knöl på foten, den går att flytta runt men den gör ont.
Så efter en hel dem om och men har jag nu en tid hos läkaren i morgon så får vi se vad som händer. Inser att den kan ju inte sitta där för jag kan ju inte gå i ballerinaskor hela vintern…
Fortsättning följer.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: