Tyst söndag

Tyst hos mig. Ensam sedan kvart i ett då T for till Arlanda och vidare till Tyskland. Nu är han som tur är inte borta så länge och kommer hem redan på tisdag kväll.

På vägen hem från Göteborg i fredags ringde mellansonen V och frågade om vi kunde tänkas mötas i Norrköping? Han var på väg till flickvännen i Linköping och hade kommit på att vi nog var ungefär samtidigt i Norrköping och att han väldigt gärna ville byta bil med oss. Sagt och gjort! Så på en parkering vid ett köpcentrum öste vi ut allt i vår bil, stuvade in det i sonens, sa hejdå och så åkte vi norrut och han söderut.

DSC_2688

Och väl hemma så satt äldste sonen i vår soffa, det visste vi ju men mysigt att ses en stund innan han åkte till Sky City på Arlanda för att hämta flickvännen som slutade jobba 23.30.

DSC_2693.jpg

Och i lördags borde jag väl packat upp men istället började vi bygga vedskjul. Ni kanske minns att jag hade en idé och den byggde vi. Nu står den på plats, panelen är ditsatt, jag har målat en gång, en gång till ska målas och sedan ska en kant dit runt om. Och så ska det ju fyllas med ved. Lovar fler bilder när allt är klart.

DSC_2699.jpg

Så blev det söndag och T for. Och jag packade äntligen upp! Nåja, min resväska är fortfarande inte uppackad men alla kassar från GeKås och annat. Resväskan får stå tills i morgon helt enkelt för snart tänker jag sova.
God natt och sov gott!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: