Den dagen igen

Vet inte hur många gånger jag skrivit det här i bloggen men det är fredag idag. Igen.
Och solen skiner, det får man vara glad för. Började dagen med PW, går ju måndag, onsdag och fredag just nu och har i veckan ökat från 4,5 km till drygt 5 km. Sakta sakta tar jag mig mot fem dagar i veckan och 7 km. Men där är jag inte riktigt än.

Idag, när jag kom tillbaka från PW och hade stretchat, målade jag insidan på vedskjulet. Vi lyfte ut det på gräset i går kväll för att jag lättare skulle komma åt att måla. Och T satte dit de sista bitarna panel som en ram runt allt. Vet inte riktigt om jag ska måla insidan en gång till, får väl se hur det ser ut när det torkat ordentligt.
Sedan ska det ställas på plats igen och passande så kommer V hit i kväll för det var rejält tungt att flytta på och jag orkade inte så T fick baxa det en liten bit i taget i går kväll.
Och så ska jag se till att få hem ved så vi kan fylla det inför vintern.
Måste säga att jag blev nöjd med det. Man har en idé, en bild framför sig och det är ju inte alltid verkligheten lever upp till den bilden. Ska ta lite bilder och visa när det står på plats igen.

Annars så ska det mekas bil i morgon, V:s S60 behöver nytt hjullager och så byter de bromsarna samtidigt. T och V gillar att jobba ihop och de är ju bilmekaniker i grunden bägge två så kunskapen har de. V får se om det blir en sista tur och natt i båten också kanske.

Annars en lugn helg med soffmys, lite god mat och bara vara!
Hoppas du har några fina planer för din helg!

Annons

2 svar to “Den dagen igen”

  1. Annika Says:

    Jag vet, jag tycker också alltid att jag skriver att det är fredag!
    Otroligt.
    Låter som en bra helg för er alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: