Och det finns spårvagnar här

DSC_2724

Vi är på vift!
Närmare bestämt i Norrköping sedan lunch i går. Rätt grått väder, duggregn i går men idag ska det bli varmare och solen ska tydligen kika fram lite senare. T har tävling på touren här i helgen och då det är väldigt mycket jobbresor just tyckte jag att det är lika bra att hänga med hit för att i alla fall få se lite av min käre man!
Och så bor ju de före detta hyresgästerna här! Så i går eftermiddag träffade jag C på stan och dottern K med sin numera fru! Och när T spelat klart mötte vi upp C och hennes man B på stan för supergod middag på Burgers & Bangers. Mycket trevlig kväll, goda burgare, milkshake som jag lär drömma om, pub-runda och en stor äcklig råtta som sprang förbi på vägen hem…

Norrköping har ju spårvagnar! Gillar det! Och det påminner mig om Bryssel, höra ljuden när de kommer åkande. Känns bekant!

Nu har jag just ätit frukost, T tävlar och straxt ska jag se om Norrköping är något att ha vad gäller secondhand och loppis! Fem ställen att besöka så något fynd ska det väl kunna bli.

Annons

2 svar to “Och det finns spårvagnar här”

  1. karin Sjögren Says:

    så trevligt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: