Men annars är allt bra

De flesta av oss svarar nog ofta att allt är bra när någon man känner frågar. Fast man kanske inte alls känner sig tipp topp.
Och så är det med mig med. Jag svarar att allt är bra, för på det stora hela är det nog det.
Om det inte vore för höften…

IMG_0840

Eländet började i våras, mattades av lite under augusti och jag kom igång med mina PW:s igen men nu… Det är skit rent ut sagt. Kan inte kalla det något annat.
Allt gör ont; gå, stå, sitta, böja mig och belasta med att tex bära saker. Kan inte åka bil mer än kanske max trettio minuter, kan inte ta ut mina steg så går sakta och har mer eller mindre ont konstant.

Ringer Vårdcentralen och får råd om Ipren en vecka… Får inte ens läkartid. Ringer igen och då ska jag testa Voltaren i fjorton dagar. Hjälper inte. Så i torsdags ringde jag igen, gjorde klart för sjuksköterskan att det går inte. Och hon gav mig tid hos en läkare. Var tydlig med att jag inte vill till han som talade om att slå en bok på knölen. Visserligen får jag vänta några veckor men hellre det än att träffa det stolpskottet igen.

Nu hoppas jag på röntgen, en läkare som lyssnar och få reda på vad det är. Och sedan vad som kan göras. Hela kroppen längtar efter att få träna, gå PW, bli andfådd men just nu går det inte. Inte ens på ren vilja. Allt gör bara ont.

Annons

6 svar to “Men annars är allt bra”

 1. karin Sjögren Says:

  Hoppas verkligen att du får bra vård nu

 2. annakaringranstrom Says:

  Gumman, tänker på dig, hoppas allt blir bra och att du får en bra läkare. Kramen

 3. Annika Says:

  Nämen, fy sjutton vad jobbigt!!! OCH att det ska vara såååå svårt att komma till läkare då!??? Nu har du fått tid, bra det. Hoppas du får röntgen, borde väl nästan bli en MR, men en sån lär du väl inte få i en hast.
  HOPPAS hoppas att det blir bättre och att det ska sluta göra så ont.

  • Brysselkakan Says:

   Svensk sjukvård… nåja, den är som den är och bara att gilla läget. Hoppas på MR men får nog bli glad om det ens blir vanlig röntgen.
   Och att det slutar göra ont, ja det önskar jag mest av allt just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: