Kanelbulle med bacon

Nä, ni kan vara lugna! Rubriken betyder inte att jag bakade kanelbullar med bacon i.
Men bullar bakade jag, sådana med kanel i! Goda blev de.
Kanske det bara är jag men när jag är i miljö där något luktar, gott eller mindre gott, så sätter sig lukten i mitt hår. Och då jag har långt hår som fladdrar runt huvudet mest hela tiden så känner jag lukten länge efteråt.
Så igår luktade jag kanelbulle!

DSC_2865

Sedan blev det dags för middag. Den inkluderade bacon, och även om jag alltid steker sånt i ugnen, så blir det lukt.
Så med andra ord luktade mitt hår, och gör lite fortfarande, kanelbulle med bacon!

Annons

6 svar to “Kanelbulle med bacon”

 1. Annika Says:

  Alltså. grejen är väl den att kanelbullar med typ baconbitar skulle vara skitgott. HAHA, du vet ju hur de finns ställen som har bacon på allt. Har ätit en maple and bacon donut en gång. Sjukt god (och jag gillar inte donuts egentligen). SÅ du kan nog ha en bra grej där, kanelbulle med bacon strösslat på. Det där med sött och salt. MUMS!!

 2. Kristina Says:

  Hej! Googlade på lasera golv och hamnade på din blogg. Blev det grått? Efter att bläddrat lite så såg jag att ni har svart kök. Vi är otroligt sugna på svart kök. Det enda som känns osäkert är hur fläckar gör sig på det svarta. Är ingen städgalning. Vilket kök har ni? Vi kollAr just nu på ikeas kungsbacka.

  • Brysselkakan Says:

   Vad kul att du hittade hit! Nä, det har inte blivit grått… Är nog väldigt sugen ännu men det är så många frågetecken; hur är det behandlat innan, måste vi slipa, var ska vi bor under tiden? Ja, du fattar! Men kanske det blir av!
   Svart kök är inte svårt att ha! Nu är våra luckor i träfanér (den luckan finns inte längre på Ikea) och jag tror att en helt slät och blank lucka kan vara besvärligare. Plus att här bor bara två vuxna så inga småbarnshänder! Vi har svart kök även nere i lägenheten vi hyr ut, Tingsryd, och det funkar bra. Kungsbacka är så snygg! Den hade jag gärna haft men vi har de gamla stommarna annars hade jag bytt luckor. Dem luckan är ju rätt matt så tror inte det ska bli så jobbigt att hålla den ren.
   Välkommen hit!

   • Kristina Says:

    Tack så mycket:) Ja sen vi börja tänka på svart kök så har vi inte kunnat släppa det. Från självklart vitt till nu svart. Ja man måste våga.

   • Brysselkakan Says:

    Gillar vårt svarta mycket så jag säger att ni inte ska tveka! Vet inte om bilderna du sett hos mig är de från vårt kök (ärtgrönt kakel) eller från det i lägenheten vi hyr ut men båda är snygga. Tycker jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: