It’s that day!

7046df79d1733a40d4e2b6f9b1ba54b3.jpg

Japp, fredag igen!
Solen jobbade sig fram en stund men nu är den på väg ner bakom kala träd.

Konstaterade att jag nu är halvvägs med de antiinflammatoriska tabletterna. Blev ju märkbart bättre fort, inte smärtfri men bättre, fast nu känns det mer som det stannat av. Varken sämre eller bättre. Nåja, det är dock tio dagar kvar och jag försöker ta det lika lugnt som om jag hade så ont som innan jag började med tabletterna. Tror det är bra.

Vi har nu snart sovit i vår nya säng en vecka, nåja vi har INTE sovit i en vecka men ni fattar! Den är så otroligt skön! Längtar efter att få lägga mig, sover bättre, vaknar inte lika ofta av värk och det känns som en mycket bra investering!
Fick frågan i veckan vad vi köpte och det blev en kombination: från Ikea köpte vi Espevär madrassbotten och Hyllestad pocketmadrass och så bäddmadrass från Tempur (vi har sovit på Tempur-madrasser i säkert tjugo år nu och det funkar för oss). Och så sänggavel och överdragstyg till alltihop, också det från Ikea.

I helgen ska min bil få sina vinterdäck monterade och även mellansonens bil ska få sina. Han jobbar hela helgen, bygger auktionsvisning för fullt, och hinner inte egentligen så vi sa att han kan köra hit sin bil idag, ta vår och byta tillbaka på söndag så byter T åt honom. Han tycket det var lite taskigt mot sin far men fadern tycker det är OK.
Annars inga större planer. Ta det lugnt, mysa i soffan och vara nära. På måndag åker T till Tyskland och sedan direkt vidare till Göteborg och hemma på torsdag igen.

Önskar en fin helg och hoppas ni gör något bra av den!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: