Sömnig måndag

Måndag eftermiddag och jag skulle kunna somna på direkten om jag slog igen ögonen. Samma visa som vanligt under hösten och vintern; jag blir trött när mörkret faller. Antar att kroppen tycker mörker betyder sova.

Men det är väl bara att kämpa på, det brukar ju gå över fram emot sju-tiden! Idag hade jag T hemma på förmiddagen men vid 11.30 kom taxin för hans avfärd mot Arlanda och Tyskland. Han är hemma igen på onsdag men kör direkt till Göteborg då. Och ni vet ju vid det här laget att jag inte gillar att han är iväg; sover sämre, fryser mer och saknar honom. Såklart.
Nåja, det är som det är.

Jag har haft lite pyssel för mig idag men inga bilder på det. Får fota i morgon när dagsljuset gör det lättare, nu är det för mörkt till och med med blixt.
Brasan brinner för att jag ska bli varm, läser lite och kämpar med att inte somna!
Det var min måndag så långt, hur har din varit?

2 svar to “Sömnig måndag”

 1. Stella i Italien Says:

  En underbar måndag! Visserligen har det regnat och haglat – men efter flera veckor med hantverkare i huset är nu renoveringsarbetena avslutade- Jag behöver inte gå uppkl 6.30 längre! Nu är det ”bara” resten kvar: städa, damma, sätta upp gardinstängerna, bära upp möblerna från källaren, och städa och damma fram till jul! Och som grädde på moset går Sverige till VM i fotboll efter att ha petat bort Italien. Stella

  • Brysselkakan Says:

   Grattis! Alltid lika skönt när allt är klart och stöket är över. Fast jag tycker ju också att det är kul med att planera kring renoveringar! Och byggdamm… Ja, det får man leva med ett tag innan allt är borta, tyvärr. Blir ju nyfiken på hur det blev!
   VM missade jag helt igår… beror på att jag är totalt ointresserad och att T inte var hemma! Men kul att de gick vidare och antar att dina grannar tycker tvärtom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: