Allt för att slippa

Torsdag och jag borde verkligen skriva inköpslistan inför dagens besök på Willys och så dammsuga. Men just nu kommer jag hela tiden på en massa annat betydlig mindre tråkigt att göra men snart så!

Igår kom T hem vid 15, vi fikade och sedan for han igen vid 16. Nåja, han ska komma hem ikväll igen. Just det kan kanske bli lite strul med då han befinner sig i Göteborg, en stad som det tydligen är kaos i på grund av EU-toppmöte… Frågan är om han kommer ut ur stan i kväll? Det löser sig säkert men innebär lika säkert att det tar längre tid.

Men innan T kom hem och for igen hann jag ner till secondhandbutiken och gick därifrån mycket nöjd! En 29 cm hög ljusstake, Sunflower designad av Göran Wärff för Kosta, för 50 kr! Har massor av lägre men denna höga är inte så vanlig. Och den är i massivt glas och väger en del.

DSC_2907

Straxt efter T åkt mötte jag upp fina fd hyresgästen C och det blev, som vanligt, kebabmiddag och trevligt samtal! Vi försöker passa på att ses när jag är själv och hon här i stan. Hon bor ju i Norrköping numera men jobbar kvar här och sover några kvällar i veckan över hos sonen.

DSC_2911

Dags för dammsugning då!
Inte så spännande men sånt är livet och jag hoppas du gör något betydligt roligare idag!

Annons

2 svar to “Allt för att slippa”

 1. Annika Says:

  Otroligt fint fynd alltså!!! SÅ häftigt och till bra PRIS!! Eller sågs gratis nästan. Vilken loppis-tjej du är, impad!!!
  Ja, jag läste om att man var orolig i GBG nu med mötet, men vi ska tro att det blir helt OK att lämna stan för T ikväll utan större strul.
  Jag ska gå på den nyöppnade Le Pain Quitidien här i Reston och töa frulle idag. Glad att jag fått en LPQ på hemmaplan :-) YAY!!

  • Brysselkakan Says:

   Ja, fyndar väl en hel del men går därifrån utan saker också rätt ofta. Just denna blev jag väldigt glad för och otroligt billigt!
   Hoppas också han kommer ut ur GBG smidigt, lär veta inom någon timme antar jag.
   LPQ finns det gott om i Belgien så där har man ju fikat och lunchat, tycker dock de är rätt dyra… Men gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: