Men väntrummet är fint

Idag har det aldrig ens blivit ljust… Grått, ösregn och eländigt ute. Var tvungen att bege mig ut då två inbokade saker stod på schemat idag; gyn-besök och till frissan och klippa luggen. Och mellan dessa två hann jag handla lite mat.

Även om just gyn-besök är det man minst vill ägna sig åt så är ändå kliniken jag går till betydligt finare än Landstings-standard! Och så har den ett fint namn också; An apple a day. Men kolla väntrummet!

Ja, lite utöver det vanliga! Undersökningsrummet är väl mer som vanligt om man bortser ifrån att det sitter en blåblommig tapet på väggarna och draperiet vid hörnet man klär av sig i har tyg som matchar tapeten!
Sedan ledde dessa bilder till en lite udda diskussion på Instagram men det är en annan sak!

Funderar på om jag ska leta fram stjärnor och adventsstakar, tror det får bli i morgon! Har ni plockat fram era än? Jag är lite så att jag tycker första advent är rätt dag men kanske jag fixar det på torsdag eller fredag i år.

Nu blir det snart en kopp te, brasan brinner och jag läser en bra bok. Man kan ha det sämre men ska jag klaga på något så är det väl då att T är i Kina och inte här. Men han har det bra. Ha en fin tisdag på er!

Annons

2 svar to “Men väntrummet är fint”

 1. Annika Says:

  DAMN!! DET är ett väntrum med stil!!! GUD!! SÅ vackert!! SÅ där ska det se ut, tycker jag. Det är bra för patienten, och så mkt trevligare för de som jobbar där. IMPAD!!! Var också hos läkaren igår, min kardiolog. Alltså det väntrummet … DEPP galore, beige, smutsröda dynor på stolarna etc. BLÄ! Ångesttrist. Nej, de borde ta sig en titt på det där superflådiga… wawa woooooom!!!
  Yup, yup min jul är uppe, det ser du min blogg idag, haha!!!

  • Brysselkakan Says:

   Ja, mer sådana här väntrum! Och även provrum. Betydligt trevligare än vad du satt och väntade i!
   Ska spana dina julpynt straxt, har inte hunnit än idag. Men jag vet redan nu att jag ligger i lä och det är helt ok!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: