Klar!

Black Friday och Cyber Monday, begrepp som vi för några år sedan inte hade en aning om! Och nu är det stort här också och inte bara i USA.
Förra året lovade jag mig själv att försöka köpa de flesta julklappar dessa dagar, noterade det i min kalender. Skrev in att fråga sönerna vad de önskar sig redan i mitten av oktober. Så i fredags var jag redo!

Och tycker jag lyckades bra! En del köpt här i Sverige och lite annat i USA, de får jag hem via yngste sonen lagom till jul. Så dessa inköp ihop med sånt jag samlat på mig under året och några små komplement nu i veckan så kan jag med gott samvete säga att jo, jag är klar med julklapparna! Och det är inte ens december än! Så skönt!
OK, det tillkommer säkert något litet, någon jag glömt, men på det stora hela så är jag klar.

Och lyckades också efter mycket om och men köpa en ny iPad till T till ett pris som ligger cirka 1300 kr under vad de kostar i Sverige, den kommer också hit via yngste sonen till jul. Och nej, inte julklapp så ingen fara att skriva det här. Fast å andra sidan så läser han inte vad jag skriver för det mesta.

medium_vit

 

Till slut klickade jag också hem en sak till mig själv, eller vad man ska kalla det, en en EOS från Vita! Ska hängas över vår säng, där kommer den passa fint! Har kikat på den ett tag, tyckt den var lite dyr men då det var 45% på den slog jag till.

Har också funderat på vad jag önskar mig så en önskelista dyker nog upp här snart!

Annons

9 svar to “Klar!”

 1. Annika Says:

  Ja, den där lampan har jag sett på olika bloggar. Den är fin, och du fick den till ett bra pris.
  Cyber Monday är stort här, ja. Black Friday också. Small Business Saturday likaså. Man kan fynda då, absolut.
  OCH så kul att din yngste kommer hem till jul! Hur länge stannar han hemma då?

  • Brysselkakan Says:

   Här kallade de hela helgen Black weekend, bryr mig inte om namnet men gillade att fynda!
   Han kommer hem tio dagar, tar nästan två dygn från hans dörr till vår… Så är det när man bor långt ifrån stor flygplats och bussen bara går en gång per dag och man måste sova på hotell natten innan flyget.

 2. Stella i Italien Says:

  Den lampan har jag också tittat på till mitt sovrum. Men samtidigt är jag fortfarande så glad i min nuvarande Octopus, inköpt i Sverige för rätt många år sen, tillverkas inte längre. Dock har jag inte monterat kristallerna, föredrar att bara se de mjuka rundade linjerna. Stella

  • Brysselkakan Says:

   Väntar fortfarande på min lampa men hoppas det kommer bli så bra som jag tänkt mig! Googlade på din lampa men fick bara fram saker som ser ut som bläckfiskar… Känns inte som man vill ha det hängande över sin säng!

 3. Stella i Italien Says:

  Aj som katten jag lade in en bild som tydligen inte kommer upp i kommentaren. Det finns en annan Octopus som
  Har spetsiga armar medan min är rundad.

 4. karin Sjögren Says:

  Den kommer att passa super

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: