Mys på tu man hand

Jaha, då var det fredag igen. För mig en kväll med soffmys ensam, T sitter på ett flyg som landar i Köpenhamn vid 18-tiden där han får vänta drygt två timmar och landar på Arlanda vid 22. Så hemma är han kring midnatt och då hoppas jag att jag sover redan.

Idag har jag fått upp de sista adventsstjärnorna och ljusstakarna och ordnat de fyra ljusen i adventsstaken till söndag. Det är ett himla plockande och flyttande av saker och lampor innan man är klar för de vanliga måste ju bort när adventsljusstakarna ska dit.

Igår köpte jag en stor fiolfikus på Lidl för det ynka priset av 149 kr! Tänkte att den kanske klarar sig lite bättre om den får något större kruka och ny jord så jag planterade om den direkt. Nu står den i duschen eftersom jag spolade av den, får torka lite innan den ska på plats!

DSC_2969

Sedan har jag varit irriterad idag också. Förra helgen ställde vi ju T:s bil vid Bilia så de kunde serva den och byta det trasiga bakljuset. Kom på i morse att jag inte hört något och åkte dit för att inse att de först idag börjat titta på den och inser att de inte får hem det trasiga baklyset innan helgen. Och T ska köra till Göteborg på måndag eftermiddag och bilen är olaglig att köra med när lyset inte funkar… Efter många om och men kanske vi har en lösning men jag vet inte för T är ju i luften och jag kan inte få svar från honom. Fick bli arg för att få respons och till slut sa de att T får hyrbil om det inte löser sig under måndagen. Och jo, det är jag som blir utan bil på måndag.
Nu är det som det är och bara att göra det bästa av skiten.

Hoppas ni får en fin kväll. Nu ska jag äta godis!

Ser ni snön! Ja, alltså här på bloggen.

Annons

3 svar to “Mys på tu man hand”

 1. Carola Says:

  Är tyvärr inte förvånad, på Bilia kan allt hända.

 2. Carola Says:

  Eller ingenting hända, som i det här fallet.

  • Brysselkakan Says:

   Det blir i alla fall dyrt för dem för lyset kom inte idag och nu får de stå för hyrbil tills fredag då T kommer tillbaka från Göteborg.
   Kanske de är extra struliga? Tycker det ändå funkat bra tidigare eller så har jag glömt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: