Han kom hem och han åkte igen

Jodå, T kom hem i fredags. Eller lördags kanske jag ska säga för klockan var straxt efter 01.00 när han klev in här, försenat plan från Köpenhamn men hem kom han.
Och idag åker han till Göteborg. Nåja, fick äta lunch med honom innan han for!

För bilkrånglet löste sig inte så han tog min bil i morse, fick åka hem vid lunch för att byta bil och det blev alltså hyrbil för de inte fått hem nytt bakljus… Nåja, kostar inte oss något men desto mer för Bilia då de snällt får betala hyran tills T kommer tillbaka från Göteborg och kan lämna tillbaka bilen på fredag morgon.

Har försökt hjälpa äldste sonen att få igång sitt internet idag. Gick inte så bra… Han kom hem från USA i lördags efter att rest ett dygn och inser att de stängt ned hans gamla uppkoppling pga av det nu är fiber via stadsnät i fastigheten. Men något är knas för det funkar inte. Så jag ringde, satt i telefonkö, fick tala med en tjej som inte kunde svara på så mycket och tydligen, om man nu ska tro henne, så är fastigheten inte ens inkopplad. Det håller inte sonen med om för det kommer upp info från stadsnätet när han kopplar in sig men något måste aktiveras och givetvis är det personen som skulle kunna svara på detta inte tillgänglig… Det löser sig säkert men inte idag, tyvärr.

Och precis som jag misstänkte har jag idag uppdaterat min önskelista men en sak till! Vi får väl se om det blir fler uppdateringar!

Hur går det för er där ute med klappar och önskelistor? Panik eller lugn?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: