En annandag

Ensam hemma idag. T och yngste sonen for till Stockholm för att spelar snooker på Snookerhallen på Söder.
For en sväng för att spana rean på Rusta, ÖoB och några andra butiker och kom hem med ljus. Mest för att Coop sålde ut Liljeholmens med 70% rabatt och de lär gå åt, om inte annat nästa jul.
Klickade hem en ny datormus, den jag har började leva ett eget liv i förrgår… Lite bökigt blir det när jag klickar en gång och den dubbelklickar till exempel. Så hittade samma modell, som jag trivs med, fast många år nyare och på rean och hoppas den kommer hit fort.

Och vet ni! Idag har jag varit ute och gått PW! Inga 7 km men gott och väl 3 km i bra tempo och det känns som det funkar! Ska inte gå varje dag än, kanske varannan, och är förberedd på träningsvärk för jag har ju knappt gått PW alls de senaste sex månaderna.
Men så glad att det funkade!

Julafton var fin; alla söner här och även äldste sonens flickvän. God mat, godis, kakor, samtal och paket. Och tog inte en enda bild på hela dagen…
Funderar på nyår, mest på vad som ska ätas och så. Tänkte handla i morgon kanske men får se hur det blir för har ingen aning om vad som ska ätas än! Men det löser sig det med.
Annars tar vi det mest lugnt och det är ju så ledighet ska vara.

Önskar er en god fortsättning!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: