Andra dagen på nya året

Jodå, jag finns här även om jag inte skriver så mycket!
Nyår blev en lugn sak med bara T, jag och yngste sonen. Vi gjorde Crème brûlée till efterrätt och en supergod maträtt med torskrygg, receptet stod yngste sonen för och det blev torskrygg då det inte gick att få tag i cat fish.

DSC_3042.jpg

Låg i sängen straxt innan elva och struntade i själva tolvslaget.
Sedan blev det nyårsdagen och vi gick upp vid fem för att åka till Arlanda och lämna sonen som sedan flög hem via Köpenhamn, över fem timmars väntan i San Francisco, vidare till Spokane och hotell för att vid 14 hans tid (9 timmar efter oss) idag åka buss hem till sig, den tar en och en halv timme. Lång restid för att ta sig från oss till hans hem.
Efter att lämnat honom åkte vi hem och sov en stund till, planen var kebab till middag men vi orkade inte klä oss för att visa oss bland folk så det blev lite av det vi hittad ei kylen!

Idag har jag röntgat min höft, tror egentligen inte det kommer visa något som inte är som det ska men läkaren tyckte vi skulle utesluta allt så varför inte.
Annars gör vi inte så himla mycket, T pratar om att jobba på torsdag och fredag men fram tills dess är det ledigt och lugnt!

Tänkte reflektera över 2017 men det blir en annan dag!
Ha det så bra där ute!

Annons

4 svar to “Andra dagen på nya året”

 1. eastcoastmomusaeastcoastmom i Connecticut Says:

  Ja det var lång resväg! Vår son flyger ikväll till Chicago, men det är inte ens 3 timmars flyg, sen en bit med mer och buss. College börjar imorgon.

  • Brysselkakan Says:

   Ha! tre timmar känns som ingenting! Det tog för vår son från dörr till dörr (inkl en natt på hotell och väntan i SF på 6 timmar) 37 timmar. Blir tyvärr så när man inte bor nära stor flygplats och anknytningar inte går så ofta.

 2. Annika Says:

  Vilken kort sejour för honom i det gamla landet!! OCH en sådan LÅNG resa dörr till dörr, oj oj. Hoppas att han tycker det var värt att komma hem för :-). Ja jösses, Karolinas sex timmar med bil klagar jag inte över. Det tar mindre än en timme att flyga när hon gör det, haha. nej, din son tar storpriset vad gäller reväg!

  • Brysselkakan Says:

   Han var hemma nästan elva dygn men visst, lång resa och jag vet inte om han tyckte det var värt det. Sånt uttrycker han inte. Men han har sällan problem med just tid då han har väldigt dålig tidsuppfattning; tog det fem minuter eller en timme? Ungefär så! Men jag önskar att han bodde mer lättillgängligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: