Bitande kallt

DSC_3124

I morse, nåja klockan hann väl bli halv elva, gick vi PW i bitande kyla. -10 och solen lyckades bryta igenom molnen. Men vi frös inte och det var skönt.

Nu brinner brasan, T jobbar lite och jag läser bloggar och funderar på vad vi ska ha till lunch. Gårdagen blev lite sen, vi hade Scott och Allison på middag (amerikanska vänner från Bryssel som numera bor i Stockholm) och de plockade upp V i Södertälje och tog med honom hit också. Trevligt!

Vi kollade också på V:s tå och den har definitivt blivit värre… Attans vad den såg ut att göra ont… Han ska uppsöka vårdcentralen akut i dag och höra vad de säger.

Och vad kul med lite fler kommentarer! För flera av er nappade på min önskan sent i fredags kväll! Kul! Mer sånt om jag får önska!
Ha en fin söndag nu!

Annons

2 svar to “Bitande kallt”

  1. Annika Says:

    S’där ska en vinter vara :-) ÄLSKAR att gå ut och gå då det är runt -10. Älskar det. Har man bara varmt på sig är det underbart. Vi har så milt, så milt. Igår 20 grader varmt…jag vet, galet. Idag 16. Det är konstigt. Men det blir ju förstås lite lättare att klä sig på sina PWs. OCH man får alltid se guldkanten i allt, haha!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: