Slask och plask

I går blev det +6 grader ute och regn… Snön som legat fint när vi hade mellan 6 och 11 minus försvann fort och istället blev allt en sörja av slask och vatten… Parkeringen på Willys såg mer ut som en mindre sjö. Och sedan började det blåsa.
Några dagar med plus nu sedan blir det kallt igen tydligen. Nåja, det är minst två månader vinter kvar innan vi kan säga hej till våren.

 

I går eftermiddag lindade V bort bandaget kring tån. Svullnaden han känt väl har lagt sig och sedan testade han att gå ut en kort sväng med skor på och bestämde sig för att vara hemma i dag med för det var svårt att gå utan att det gjorde ont och hans jobb är inte direkt stillasittande. Men han hade betydligt mindre ont i går så vi hoppas på mer sånt idag!

Inga planer direkt för dagen, vi får se vad det blir men det finns tvätt att vika och böcker att läsa! Men först frukost och PW, jag går varannan dag nu ett tag så höften ska klara sig bättre.

Annons

4 svar to “Slask och plask”

  1. karin Sjögren Says:

    Revisorn har varit här och gott igenom räkenskaperna inför deklarationen. Det är alltid skönt när det är gjort. Skrivaren fungerar nu brafixade den med din hjälp.Tack

  2. Annika Says:

    FY sjutton för den vändningen ni fått nu. Det är se som är så trist, att vintern aldrig får ligga KVAR. Skulle ju vara perfekt med snö och sådär -5 hela vintern. Istället ska det gå upp och ner. Just det där slasket ni har nu är såååå otäckt.
    Just det, hur känns det i din höft nu? Du skriver att du går varannan dag. Men tycker du att du känner klar bättring överlag? Antar att ditt mål är att kunna trava ut varje dag. MEN bra att du tar det lugnt nu, superbra. Inte stressa på höften för mkt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: