Och den behövs

Fredag

Japp, det är fredag igen. Och det behövs här efter en vecka som började som ett blankt blad i kalendern men sedan blev något helt annat.
Vi har hunnit med att V fick sin tå opererad och mamma fick rycka ut.
T har haft möten och middagar så när han kom hem vid halv åtta i går kväll (till en fru som var på gränsen till absolut för hungrig) hade vi inte setts sedan tisdag kväll. Ni vet; han gick när jag sov och han kom hem när jag sov.

I torsdag fick jag sms från äldste sonen, hans flickvän hade gjort sin chef sur av någon anledning och chefen meddelade på stående fot att de inte kommer förlänga hennes anställning efter prövotiden… Så arbetslös.
Och det kan hon ju lika väl vara i Växjö som i Sigtuna så lite hastigt och lustigt tog de beslutet att hon i helgen flyttar ner till A i Växjö. Givetvis har de haft dessa planer ett tag men nu gick det fortare än planerat. Och hon har sökt allt som går att söka i jobbväg där.
Så igår, när hon packar sina saker för fullt, ringer ett företag i Växjö och hon ska på anställningsintervju nästa vecka! Nu håller vi tummar och tår att det leder till jobb.
I kväll flyger A upp och i morgon kör de ner till Växjö med fullastad bil! Och vår son låter så glad!

Och jag då? Jo, vaknade i går och inser efter någon timme att jag nog har urinvägsinfektion… Ringer Vårdcentralen och vi kommer fram till att jag ska dricka mycket under dagen och se om det vänder. Först blir det istället värre men fram emot kvällen så känns det något bättre men efter ny kontakt nu på morgonen så ska jag dit straxt för att ”kissa på sticka”, bäst så då det ju snart är helg och allt vad sjukvård blir krångligare. Och nej, tydligen ingen infektion men jag skulle fortsätta dricka vatten och avvakta helgen.

Han med nyopererad stortå är på jobbet idag och det verkar läka som det ska även om förbandet inte sitter så bra men det tror jag han fixade till i går och nya kompresser är inköpa om han måste lossa på allt.

Så nu ser jag fram emot en lugn helg, inga måsten vad jag vet, och längtar efter soffmys och närhet!
Hoppas ni har en fin helg att se fram emot!

Annons

5 svar to “Och den behövs”

 1. Annika Says:

  Åh, kul med sonen och flickvännen och samboskapet och alla verkar glada. SÅ himla lämpligt med intervjun som hon sk på också. Precis, alla tummar hålls.
  UVI är inte kul, har häft sådana på egen hand med massor av ctironvatten och tranbärsjuice. Så jag hoppas du snart känner dig bättre fastän det inte var en UVI.
  Trevligt med fredag, ja!! Trevlig helg önskar jag dig!

  • Brysselkakan Says:

   Ja, känns inte riktigt 100% bra men å andra sidan tror jag att jag känner efter för mycket! Är nog inte UVI.
   Glad för sonens skull!
   En fin helg till dig!

 2. karin Sjögren Says:

  Härligt för A och R, ibland hjälper naturen till. Hoppas att det ordnar sig med jobb också.
  Köp gärna tranbärsjuice alltid bra och mycket mycket vatten gärna med äppelcidervinäger eller citron.

 3. karin Sjögren Says:

  Ja det är alltid bra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: