Semla och flyg

IMG_1090

Helgen är över och den bjöd på hembakt semla!
Tror banne mig att hembakta är godast plus att man kan göra dem mindre och slippa bli proppmätt på en vetebulle!
Annars bjöd lördagen på besök av mellansonen, lagade byxor åt honom, och lagom till jag var klar med det slog huvudvärken till… Misstänker att mina glasögon behövs bytas, i alla fall känns det så! Får ta tag i det tror jag. Och så kom ju T hem till slut.

Igår slöade vi mest, nåja det blev PW efter frukosten men i övrigt mest ingenting! Lugnt och skönt! Sedan blev det kväll och vi Skypade med yngste sonen, diskuterade lite planer för juni och vips så hade vi bokat flyg till USA! Visserligen har vi pratat om det innan men nu gick det fort. Så det blir fjorton dagar med bland annat road trip från Chicago till Pullman. Och så passar T på att fylla 50 under tiden! Från början hade vi tänkt att åka tåg från Chicago till Pullman men man blir låst med tider och avgångar så vi tänkte om och kör istället. Blir si så där 300 mil! Men utspritt på minst sex dagar och känns som ett bra val då man ju kan stanna där man vill vilket ju inte går med tåget. Är det någon som har tips om detta området i USA så lyssnar jag!
Så nu återstår en hel del planering; hotell, resväg, sevärda saker, hyrbil och sånt! Lär ta lite tid att få ihop men det löser sig!

Idag fixar jag här hemma; tvätt att vika, plockar undan lite, snittat om blommor och ute plaskar det. Vi fick snö inatt men med +3 ute så töar det och gatan är rejält slaskig. T började dagen med att ta sin andra omgång TBE-vaccination. Snart dags för min tredje inser jag! Ska bli skönt att ha det överstökat, vi bor ju i det området i Sverige med mest fästingar så lika bra att vaccinera sig.

Det var lite om min helg och måndag! Hoppas ni haft en bra helg och veckan börjat fin fint!

Annons

4 svar to “Semla och flyg”

 1. Cecilia Says:

  Har också haft en fin helg med maken i London! Kom hem igårkväll så idag känner jag mig lite mör efter en helg där vi varit på benen från morgon till kväll, då är det skönt att få ta det lite lugnt idag!

 2. Annika Says:

  Nämen vilken COOL resa!! SÅ härligt ni kommer att få det, och vad MYCKET ni får se. En dröm för mig att bila kust till kust. OCH ni gör ju nästan det. Tåget är nog toppen också, men på detta sätt får ni en annan frihet. Läckert!!! När åker ni??
  Har inte varit i den delen av USA, alltså från IL och till WA. Bara varit i Seattle, och i chicago. Men inte sett ngt av staterna emellan. SÅ häftigt och roligt. De stater ni ska åka igenom tror jag är helt fantastiska!! Montana, Wyoming och säkert the Dakotas också. AVIS!! Idaho är nog också super!! KUL!!

  • Brysselkakan Says:

   Ja, det kommer bli spännande och kul, inte riktigt kust till kust men vi ska ju, efter några dagar i Pullman, till Seattle så inte långt ifrån! Nu återstår att klura ut vilka vägar vi ska ta, finns lite olika alternativ. Och jo, tror bila blir bättre än tåg. Vi åker i mitten på juni redan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: