Så var det dags igen

Först av allt: tack för era åsikter och funderingar kring val av nya glasögon! Uppskattades!
Igår vid 16 ungefär for T till Göteborg och visserligen är det en kort resa för han kommer hem sent i morgon igen men helgen blir kort och jag saknar som vanligt.

_DSC8415

Gårdagen bjöd också på att vår hyresgäst sa upp lägenheten, kom inte som någon större överraskning och känns helt OK på grund av omständigheter som varit på sistone.
Så nu är jakten igång igen, både kul och jobbigt. Annonsen ligger ute, många tittar på den och några svarar. Det är lite som att sälja bil; få seriösa som man vill träffa och många som bara ”sparkar däck” och tror att de kan få hyra får en bråkdel av hyran bara för man ska tycka det är synd om dem. Vilket det säkert är men vi bedriver inte välgörenhet.

Ute singlar snöflingor sakta mot marken och det var bitande kallt i kinderna att gå PW. Inga direkta planer för dagen, ikväll kommer fd hyresgästen C på fika så får kanske bege mig in till stan för att inskaffa något att bjuda på men i övrigt så håller jag mig hemma!

Annons

2 svar to “Så var det dags igen”

 1. Annika Says:

  Förstår att det är jobbigt att hitta nya och bra hyresgäster. Tycker lgh ser SÅ bra ut. Ni får den säkert uthyrd snart. Bra val av glasögon också. Fick lära mig ngt nytt, rumsprogressiva. Tror inte jag har hört det förr. Låter smart med sådana glasögon.

  • Brysselkakan Says:

   Ja, det är inte lätt och i slutändan måste man gå på kreditupplysning och magkänslan.
   Hade heller aldrig hört om rumsprogressiva glasögon innan men det verkar vara toppen; sitta vid datorn, se på tv och ändå kunna gå och fixa lite annat. Allt inom cirka 3 meter funkar fint med dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: