Vi får se

Visningarna gick bra, några vi mycket väl kan tänka oss, några absolut inte och så ett par som redan sagt nej tack. Men vi funderar vidare tills alla sagt ja eller nej. Sedan får vi se vilka vi väljer!

Borta i Pullman, WA så har det snöat rejält i helgen, vid lunch i lördags hade det kommit 30 cm sedan sonen vaknade och sedan fortsatte det så han bedömde att de hade 50 cm i går vid lunch. Det var ett äventyr att ta sig till tvättstugan i lördags! Han klev ner från vad han trodde var nedersta trappsteget och sjönk. Inte så mycket till snöröjning och oftast behövs det inte för alla gångvägar inom universitetsområdet inklusive där han bor är uppvärmda men med 50 cm så hjälper det inte men han trodde det skulle gå att ta sig till jobbet idag.

Och så tvära kast till mellansonen i Filippinerna. Där är det så varm att han aldrig upplevt sådan värme och det enda sättet att stå ut är att ligga i vattnet! Och då ska tilläggas att han älskar värme! Men tydligen är ön Siquijor en riktig paradisö!

Här hos mig snöar det ymnigt idag, stora fluffiga flingor och -4 ute. Våren känns så himla långt bort… Tänkte hålla mig inne efter PW i morse men blev tvungen att ta mig till Willys men nu så tänker jag inte gå ut mer idag! Blir en kopp te, tända brasan och läsa lite!

Annons

4 svar to “Vi får se”

 1. karin Sjögren Says:

  Vi får hoppas att det blir bra hyresgäster.
  Här är det ca 30cm snö och -7.
  vi åker till Skåne torsdag morgon. R ska hjälpa P och jag ska måla.

 2. Annika Says:

  Hoppas ni får bra och vettiga hyresgäster nu. Det är nog smart att vänta ett tag med vem ni vill ha. DÅ blir det rätt.
  Här är det en kall morgon, men det ska bli 14 idag. Vet att ni har jättemkt och FIN snö. Här blir det nog ingen mer snö. Det börjar verkligen våras nu.

  • Brysselkakan Says:

   Det är svinkallt i dag… -12 hela dagen men soligt! Våren känns så långt bort och nu har till och med isen lagts på Mälaren.
   Hyresgäster… svårt och man vill ju inte vela för mycket för då säger de nej och hittar något annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: