De senaste dagarna

Nä, jag har inte försvunnit! Bara åkt till Göteborg och haft annat för mig!
Vi åkte i lördags morse efter att skottat bort 20 cm snö innan vi kunde packa bilen och åka.

DSC_3200

Stopp hos mellansonens lägenhet för att stoppa lite mat i hans kyl tills han kom hem i går, sedan lunch i Jönköping och så framme hos vännerna C&C straxt efter 15. Här i Göteborg är det så gott som ingen snö men göteborgarna tycker de har mycket vinter!

DSC_3204

Mysigt hos våra vänner och lite otippat så hamnade jag på en fotbollsmatch på söndagen!

Sedan åkte vi till vårt hotell i söndags och det blev hämtpizza som åts i sängen och till det senaste delen av Beck på Cmore.

DSC_3212

Och bo på hotell innebär ju hotellfrukost! Och då T hade lite ledigt på förmiddagen i går så blev det att försöka hitta byxor till honom, med tips från våra vänner åkte vi till en butik med enbart herrkläder och T provade nog 20 par byxor men inga satt som han ville så vi chansade och åkte till NK och deras avdelning med Hugo Boss och det gick bättre! Två par byxor och en ny ytterrock! Och sedan fikade vi, välbehövligt!

DSC_3214

Hotellet vi bor på har handfat helt av glas, lite märklig känsla att använda! Man ser sina fötter genom handfatet, vattenstänk ger skuggor på golvet under och att sedan spegeln går ända ner till handfatet gör att allt speglas och man blir lite lätt förvirrad!

DSC_3223

Och är jag i Göteborg så får det ju bli en sväng till Gekås i Ullared och japp, jag for dit idag.  Otroligt lite folk och tydligen är det lågsäsong hos dem nu, tror aldrig jag varit där och det varit så tomt på folk men inte mig emot! Lugnt och skönt!

Nu sitter vi under täcket i sängen, T tittar på något på sin iPad och jag skriver detta. I morgon far vi hem igen men det lär bli sent för T har möte till 17.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: