Hemma igen!

Ja, då är vi hemma igen, anlände sent igår kväll och det borde varit ännu senare men T:s sista möte i går blev inställt så vi kom iväg tidigare än tänkt. Blev ett stopp i Norrköping för middag och vi passade på att träffa fd hyresgästen B som var gräsänkling och gärna träffade oss över en bit mat. Sedan stopp hos mellansonen i Södertälje, han kom ju från Filippinerna i måndags och för att försöka stabilisera hans axel lite så stannade vi och hjälpte honom att tejpa den. Han meddelade i morse att det redan kändes stabilare och de små rörelserna som gjorde ont i går kändes knappt längre! Kinesiotape är nästan som mirakel!

Och kan meddela att min säng var så skön att sova i! Hade saknat den rejält! Medan vi var borta hann strulade vattnet pga en vattenläcka, vi märkte av tryckfallet redan innan vi åkte i lördags, och det var ju rätt skönt att slippa vara hemma då! Men nu är allt som vanligt igen. Snön ligger kvar men har töat lite medan vi var borta, tyvärr vankas kallare väder tydligen och i morse var det -7…

Veckorna blir lite konstiga när man far iväg så här; jag tyckte att det var söndag i går och då borde det ju vara måndag idag men icke! För i morgon är det fredag igen! Snurrigt värre!
Vi har lite visningar på lördag och på söndag far T till Brasilien… Och jo, jag blir ensam men det måste ju funka det med! Troligtvis kommer äldste sonen plus flickvän hit på söndag och stannar till måndag för hans bil ska servas så lite sällskap blir det ju då.

Nu har jag straxt packat upp allt och ska bara upp min resväska på vinden. Solen skiner och det ploppar och droppar ute, fåglar kvittrar och även om vi har kalla nätter så känns det som våren snart knackar på dörren!

Annons

6 svar to “Hemma igen!”

 1. Annika Says:

  Alttid skönt att sova i sin egen säng. Och snart blir det lite gräsistid igen, ack ja. Men bra med lite sällsis. Sånt livar upp.
  Må alla visningar gå bra, och så hoppas jag att nästa hyresgäst finns där.

  • Brysselkakan Says:

   Ja, ensam igen … och du vet ju hur det är. Ja ja, bara att göra det bästa av det!
   Och jo, vi hoppas också att vi hittar en bra hyresgäst i helgen och en som inte ändrar sig i sista stunden…

 2. karin Sjögren Says:

  Skönt om V axel blir bättre av tejpningen. Vi kom iväg till Skåne först på lördagen p g a vädret, så vi åker direkt till vännerna i Stockholm i morgon bitti

 3. karin Sjögren Says:

  Så blev det inget Stockholm eller bandyfinal. P ringde igår kväll att mannen är på intensiven och har troligtvis fått lunginflammation,då är det inte särskilt bra med åskådar bandy i kylan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: