Halvvägs

Japp, onsdag och halvväg tills T kommer hem på lördag kväll. Han verkar ha det bra där borta i Brasilien, åker runt på landsbygden och kolla siter och återförsäljare.
Här hemma är det svinkallt på nätterna men töar som attan på dagarna och det gillar jag! Finns hopp om vår ju!

Annars går just nu mina funderingar mest till vilken hyresgäst vi ska välja. Vi har fått ner antalet vi kan tänka oss till tre men ingen som känns lika mycket wow som C och B gjorde 2015. Men en familj är i alla fall lite mer tänkbar, de verkade mycket trevliga. Vi ska avvakta några dagar till, dels för att det inte finns så mycket tid för oss att bolla tankar när T är i Brasilien och så kan det bli så att vi har ett par visningar till på söndag. Så bara att fundera vidare. Det är inte ett helt lätt val, tyvärr.

I morgon funderar jag på att åka till Västerås, bestämmer mig när jag kommit upp i morgon och gått min PW. Sover så extrem dåligt just nu, vaknar av värk både här och där och ställer inget alarm för sover jag så behöver jag ju det. Så därför kanske morgondagens tripp kan utebli, vi får se.

Och jo, bilen fick så klart godkänt i måndags! Hade inte trott något annat och när vi, för äldste sonen och hand R var med, stod där och skulle betala klev en av sonens gamla kompisar ut! Han jobbar där numera och de tappade kontakten för några år sedan pga olika orsaker så det var kul att ses! Den killen, som numera är gift, bokstavligen bodde hos oss all deras lediga tid under gymnasieåren!

Annons

2 svar to “Halvvägs”

 1. Annika Says:

  Den lgh ni hyr ut, är den helt skild från den ni bor i? Eller delar ni trappuppgång? Eller delar ni andra utrymment? Eller är lgh helt separerad från er bostad sas? Hoppas att ni hittar rätt hyresgäster. Verkligen. Det är ju rätt viktigt det där. Har goda vänner här som hyr ut ett radhus (inte nästgårds där de bor, men i samma förort). Deras senaste hyresgäst hade sabbat den totalt. SÅ surt alltså. Så jag förstår att ni väljer med omsorg.
  HATAR dålig sömn. Klokt att inte bestämma till 100 om det blir V-ås eller inte.

  • Brysselkakan Says:

   Vi har samma trapphus men då det finns en entré mot gatan och en inne på gården så har vi delat av trapphuset och därmed har vi en entré och lägenheten en annan. Lägenheten är på nedre våningen och vi bor en trappa upp. Lite som ett hyreshus men bara två lägenheter. Ja, det är banne mig inte lätt att hitta rätt! Men tror vi är på rätt spår nu, vi får se!
   Tog Melatonin i går kväll och vid 2 i natt och därmed sov jag som en stock i natt och vaknade skitpigg vid 6! Så jo, det blev en tur till Västerås idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: