Äntligen!

Det har banne mig inte varit en enkel resa att hitta hyresgäst den här gången… Först han som plötsligt ångrade sig trots stora ord om förtroende och att muntligt gäller. Sedan en bra familj som vi precis tänkte erbjuda lägenheten när de fått ett annat förslag med fler rum och tackat ja till det.
Men igår skrev vi äntligen kontrakt med ny hyresgäst, en man på 36 med två döttrar på 3 och 6 som bor växelvis hos honom. Känner till honom sedan tidigare och tror detta kommer bli toppen.

Idag vid 15 ska jag ta en omgång kortisoninjektioner till… inget jag ser fram emot. Eller det gör jag ju för den värk som molar ska då försvinna men jag är förblir löjligt rädd för sprutor. Och den här gången kan tyvärr inte T följa med och hålla handen utan jag får tackla detta ensam. Vet att det kommer gå bra men oron finns där hur rationellt jag än försöker se på det.

Blir det som sist, så kommer jag helt troligt vara totalt utslagen av värk i morgon när bedövningen gått ur och kortisonet kickar igång.
Vi får se! Det är ju bara att bita ihop och ta sig igenom. Har de senaste dagarna förberett med matinköp, bra böcker och sånt så jag inte behöver göra så värst mycket de närmaste dagarna.

Annons

2 svar to “Äntligen!”

 1. Annika Says:

  BRA med hyresgästen ni fått, låter som en bra kille att ha som granne!! OCH så cortisonet, det kommer att gå toppen såklart. Men sprutor är aldrig kul, never ever. TUR att det hjälper dig mot smärtan!

  • Brysselkakan Says:

   Ja, så skönt att letandet äntligen är över!
   Just nu känns det bra i höften men jag vet att så snart bedövningen släpper kommer värken så den lär dyka upp i natt tror jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: