Planera

IMG_1105

I helgen har vi planerat vår resa till USA i juni!
Vi har läst på och bestämt resväg och bokat alla hotell men alla är ombokningsbara och jag kommer fram tills vi reser kika om bättre priser finns på samma hotell eller finare hotell.
Vi har spanat efter saker att se på, matställen att äta vid och sparat ner massor av information. Och jo, vi kör old school med papperskartor! Och GPS. Men jag gillar att ha papperskarta, rita in var vi åkt och få en bättre överblick men att ha GPS och Google maps offline kartor som komplement när man snabbt behöver veta vart man kan äta osv.

Untitled-1 copy

Sammanlagt kommer vi köra cirka 360 mil och passera igenom åtta delstater på vår väg från Chicago till Seattle via yngste sonen i Pullman!
Längtar tills det är dags, det blir en tidigt semester men T kommer ha ledigt några veckor i slutet av juli också.

6 svar to “Planera”

 1. eastcoastmomusa Says:

  Det där ser ut som en jättebra resa! Ni passerar Yellowstone? Och kanske södra Montana?

 2. Annika Says:

  Det där tror jag blir en upplevelse av rang. Härligt med en x-country resa. Ja, nationalparker som Yellowstone, underbart!! OCH en massa andra stickspår. Ni har en härlig resa framför er!

  • Brysselkakan Says:

   Ja, det kommer blir en fin resa, mycket ödebygd men kul att se det med ju! Och vi startar med några dagar i Minneapolis för golf, shopping och sånt så sedan är vi nog redo för en resa tvärs genom landet!

 3. karin Sjögren Says:

  Jag tycker också om att följa resvägen på fysisk karta, för mig är det en stor del av resan. Det går ju bra så länge jag sitter bredvid föraren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: