Bortglömt

I morse när T och jag låg på varsin spikmatta i sängen och småpratade lite slog det med: vi har haft bröllopsdag och helt glömt bort det!
Men har man varit gifta i 29 år så kanske man glömmer sånt? Till saken hör att jag näst intill alltid måste kolla datum och år i min ring för att komma ihåg.

005

Eller så är det mer så att vi glömmer alla slags bemärkelsedagar för vi har uppenbarligen även glömt bort svärfars födelsedag, han fyller dagen innan vår bröllopsdag. Får bli att gratta i efterskott! Förlåt R…

Hur är ni med sånt här?
Firar ni bröllopsdagar och namnsdagar?
Eller är ni lika glömska som oss?!

8 svar to “Bortglömt”

 1. Stella i Italien Says:

  Vi firade alltid den dag vi träffades. Vår första bröllopsdag hade vi glömt bort och jag har sällan blivit så generad som när min städhjälp kom med en stor blombukett och gratulerade och jag inte kunde komma på varför hon gjorde det! Stella

 2. Annika Says:

  Bröllopsdagen minns vi :-) I år silverbröllop för oss. Däremot firar vi aldrig förlovningsdag, eller den dagen DÅ vi faktiskt gifte oss borgerligt här i US. Den bara försvinner. Vi satsar på den dag vi gifte oss officiellt, den 3 juli. Namnsdagar bara försvinner ut i intet …

  • Brysselkakan Says:

   Haha! Vi glömmer nog de flesta, tyvärr. Vi förlovade oss på nyårsafton så den är lättare att komma ihåg men det brukar bli typ ”i år har vi varit förlovade i x år” och en puss på det!
   Namnsdagar blir ett sms till sönerna, inte mer än så.

 3. Cecilia Says:

  Vi har en förmåga att glömma vår bröllopsdag och har väl egentligen bara firat 10-årig, men nästa år firar vi silverbröllop och då kanske man ”måste” göra något! Inga namnsdagar firas men födelsedagar ,men eftersom det är jag som fixar så har jag vant mig vid att jag inte alltid blir firad själv!

  • Brysselkakan Says:

   Jag misstänker att ni har det precis som oss! Här är det jag som fixar och donar inför födelsedagar men oftast inte får lika mycket tillbaka. OK, det med! Vi får väl skärpa till oss ang bröllopsdag nästa år; 30 år!!!

 4. karin Sjögren Says:

  Du älskade L var förr fenomenal på att komma ihåg all oss omkring Dig, men vi ” Skogssöjare” däremot väldigt dåliga på det..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: