Fredagen den trettonde

Japp, fredag och den trettonde. Tror ni på sånt? Lägg till att en kolsvart katt gick över gatan framför mig på min PW i morse.
Och sedan sprack mina älsklingsjeans i baken när jag böjde mig… tur att det hände innan jag åkte in till stan!

Så är ni vidskepliga? Jag är nog egentligen inte det men visst, det uppmärksammas idag och då tänker man ju på det. Tror ändå inte att det händer mer saker i dag en vanlig fredag men det blir ju förknippat med att det hände just den trettonde.

Var nyss på  möte med bygglovshandläggare på kommunen för att reda ut vad för regler vi har att hålla oss till när vi ska byta vårt tak, tanken är att försöka få det gjort inom snar framtid. Fick väl inte reda på något nytt utan bara bekräftat det jag redan visste vilket ju var bra. Vi bor i ett kulturminnesmärkt hus och det är lite bökigare med allt sånt här. Det var dock en sak som jag störde mig på… Handläggaren flackade med blicken hela tiden och det fick han väl göra men helt uppenbart tittade han ut genom fönsterdörren på vad som pågick där ute och DET kändes så otroligt nonchalant och gav mig intrycket att han inte ens lyssnade… Har man bokat möte med en person ska man väl visa att man är intresserad och det gjorde han knappast. Säger surtanten!

Blir en fredag för mig själv då T ju fortfarande är i Turkiet och inte är hemma förrän i morgon kväll. Så det blir räkmacka på tu man hand och ingen att spela Yatzy med.
Solsken ute idag och mina skitiga fönster ser om möjligt ännu värre ut men putsning är beställd men blir inte förrän om en månad och kanske lika bra det för då hinner gatorna sopas och säkert hinner något regn spola bort dammet från gatorna.

Ha en fin fredag och akta er för svarta katter och gå inte under stegar ;-)

2 svar to “Fredagen den trettonde”

  1. Annika Says:

    liiiite vidskeplig är jag nog … Sådär till husbehov. jag lägger aldrig nycklar på bordet, jag tar i trä och jag går inte under stegar. Ser jag en katt springa över gatan säger jag tvi,tvi, tvi …
    Läste i ngn tidning idag att mkt skit verkligen har hänt just fredagen den 13 …
    Kan ju vara en slump bara, eller så blir folk fumligare den dagen, haha.
    Ha en bra helg nu!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: