Jaktlycka

Igår var mellansonen och jag hos hans sjukgymnast igen. Nya övningar som han ska börja med på onsdag och för dem behövs ett paraply med böjt handtag. Och trots mängder av paraply här hemma hade vi inte ett enda med sånt handtag… Så nyss tog jag cykeln till secondhandbutiken och hittade ett för 20 kr! Gårdagen bjöd också på lunch med nya vännen optiker A, trevligt såklart. T for till Karlskrona i går morse för säsongens första tävling på touren.
När sonen och jag handlade mat på Willys igår mötte jag en vän jag inte sett på ett tag. Hon befinner sig i en jobbigt situation med en son i tonåren med diagnos, aggressivt beteende och mycket lite förståelse från Soc och BUP… Tycker synd om henne, hon är så ensam i sina problem då exet inte ger det stöd han borde plus att myndigheterna inte finns där som de borde.

Utlovade ju lite roliga nyheter och kanske dags för dem då! Mellansonen har ett tag känt att han måste hitta nytt jobb, situationen där han jobbar är inte så bra och han jobbar på tok för mycket och det sliter. Så när flickvännen H fått jobb i Linköping så sökte han jobb där och för några veckor sedan blev det klart att han fått det han mest ville ha och förra veckan lyckades han och flickvännen få hyreskontrakt på en tre i en av de bästa delarna av stan; gångavstånd till centrum, nästan precis vid Stångån och tio minuter till sonens nya jobb. Så i augusti flyttar han! Och vi har insett att de haft makalöst mycket tur för lägenheter är inte lätt att hitta i Linköping.

Solsken ute, värme i luften och lördag! Mycket bra kombination! Hoppas ni får en fin lördag och solen skiner på er med!

2 svar to “Jaktlycka”

  1. Cecilia Says:

    Här skiner solen och det är varmt och skönt!
    Var en tur inne i Marollerna idag och jag har för mig att du skrivit att det var där ni bodde i Bryssel stämmer det? Var bodde ni då?

    • Brysselkakan Says:

      Japp, vi bodde i Marolle, du vet säkert var loppistorget ligger? Vi bodde på gatan nedanför, Rue des Tanneurs 110. Slitet område men vårt hus var nyrenoverat och jag vet att husen runt omkring rustats upp de senaste åren. Vi trivdes bra där! Enormt stor lägenhet med en takterrass på över 100 kvm.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: