Idag har vi sommar

Ute är det +26 i skuggan, solen skiner från löjligt blå himmel, det växer och spritter i naturen. Och jag har klippt gräset.

DSC_3332

Baksidan på allt detta är att de som är allergiska, tex min käre T, har det rätt jobbigt nu.
Men så skönt att slippa massor av kläder och jag gick PW i korta tights och linne i morse, svettigt blev det! Och skönt att bo i ett hus av sten för inne är det svalt.

4 svar to “Idag har vi sommar”

 1. Stella i Italien Says:

  Grattis till det fina vädret, äntligen. Det behöver ni därhemma i Sverige. Här hos oss (inte långt från Rom) har vi ösregn, åska och 19 grader…. Under andra hälften av april hade vi riktigt sommarväder, ljuvligt! Men den 1 maj molnade det igen och sen dess har vi haft mulet hela tiden och regn nästan varje dag. Och det lär fortsätta nästan hela veckan! Hoppas solen fortsätter att lysa på er däruppe i norr! Stella

 2. Annika Says:

  Ljuvligt med sådana dagar. När himlen är sådär BLÅ!! Det är underbart. Tror vi har rätt lika väder just nu. Tycker att allt under 27 grader är perfekt. När det går över det blir det stönigt.
  Du får passa på att njuta nu så länge det varar :-)

  • Brysselkakan Says:

   Max 25, inte en grad mer, då är jag nöjd! Just nu sitter jag i hammocken och tittar på min rastlösa enarmade son som tvättar sin bil med en arm! Envis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: