Det går framåt, så ni vet!

Just nu är mitt bloggande rena rama katastrofen… Bara att inse att med en son boende hemma så fyller jag mina dagar med annat och bloggen blir lidande.
Nåja, vi har det bra i fall ni undrat. Sonen fick ta av axellåset i onsdags och det var en stor befrielse. Både han och jag trodde nog att det skulle bli jobbigt att ha armen hängande men det har gått förvånansvärt bra! Han har inte mer ont och han blir lite rörligare för varje dag! Inga stora förändringar men sakta framåt. Nu tar han bara morfin till natten och klarar sig med Alvedon 665 mg under dagen. Han spänner axellåset runt kroppen på natten så han inte kan råka röra den för mycket i sömnen. Idag har han duschat själv för första gången sedan 18 april! Och de övningar han gör dagligen går lättare och lättare.

DSC_3341.jpg

Den här helgen röjer vi i sonens lägenhet. Han vet inte än om han ska flytta ut siste juli eller siste juni. Blir det juni så kan vi ju tyvärr inte hjälp till så mycket då vi är bortresta sista hälften av juni så lika bra att röja innan för sonen kan inte och får inte lyfta på ett bra tag framöver. Kan meddela att tre personer, flyttlådor, trappstegar och saker i en liten etta blir trångt och man har saker överallt! Men lite mindre rörigt när vi for hem med släpet fullt av tvättmaskin, torktumlare, lådor, sopsäckar och stolar.
På söndag fortsätter vi och då är det också visning av lägenheten för de som ligger högst upp på turlistan. Tänk vad pengar hyresbolaget tjänar in när de tvingar nuvarande hyresgäst att hålla i visningen… och detta är då ändå en kommunal hyreslägenhet. Och om man inte är där då får man böter på 250 kr… Nåja, vi är ju där hur som helst men en enkel fråga om han kunde det datumet vore ju inte fel.

Nu ska jag slöa i soffan innan det är dags att landa på kudden! Hoppas ni har en fin helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: