Två veckor kvar

Jag är visst urkass på att blogga just nu… Skyller på värmen, huvudvärk och att det finns annat att göra!
Med två veckor kvar tills vi drar till USA kan jag inte annat än att konstatera att tiden rusar. Och att jag är gift med troligtvis världens värsta tidsoptimist. Fast det visste jag redan. Letar också efter någon som kan plocka upp oss på Arlanda när vi kommer hem för han (mellansonen) som skulle göra det är tydligen på Gotland då…

Hur som helst så var helgen som gick bra! Mellansonen, som nu bott här sedan 18 april, firade sin födelsedag (är inte förrän i morgon) med vänner på restaurang inne i stan. T och jag passade på att bjuda över våra grannar som bor i den andra flygeln rakt över gården på lite plock-mat på vår altan.
Och så småningom ramlar ett gäng bestående av sonen och hans vänner in också och det blir en mycket trevlig kväll! Vi satt ute länge men sedan tog myggen över och det blev biljard uppe på vår vind istället.

Idag har jag annars sålt en hylla (sonens) och en lampa (min), beställt dollar, handlat lite mat och snart blir det lite gungande i hammocken med en bra bok.
Sonen med flickvän är på vift för att spana olika soffor till sitt gemensamma boende. Och jo, vi säljer med andra ord sonens soffa också. Mycket att sälja just nu!

Tjingeling!

Annons

2 svar to “Två veckor kvar”

  1. karin Sjögren Says:

    En hel del att fixa med andra ord. Denna ljuvliga högsommar i maj månad allt växer så det syns. Underbart

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: