Och vi gick på marknad

I morse for vi till Moscow. Nåja, kanske inte så lång resa som det kan låta som utan bara cirka tio minuter med bil från Pullman, för det finns ett Moscow i Idaho också.
Varje lördag från maj till oktober är det Farmer’s market och yngste sonens vän E tipsade om detta och vi mötte upp henne där. Och när vi strosat runt där en stund blev det brunch på ett trevligt ställe där vi var även i augusti förra året.

Har haft en hel del värk idag så när vi kom hem igen la jag mig att sova en timme, T åkte och spelade golf men en man han träffade här förra året och när jag vaknade kändes det lite bättre. Så sonen och jag åkte till Safeway för han behövde handla lite mat och passade på att köpa skrymmande och tunga saker när han slapp cykla med sina inköp.

Nu i kväll har jag packat lite för det är vår sista kväll här i Pullman och i morgon ska vi åka till Seattle innan vi flyger hem på tisdag.
Det känns i hjärtat att vi ska åka i morgon och inte veta när vi träffar sonen igen. Men han har det bra här, han trivs och har vänner kring sig som bryr sig om honom.
Tror inte jag kommer gråta som jag gjorde förra året men vi får se.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: