Sista dagen

Vår sista hela dagen i USA för den här gången har vi spenderat i Seattle. Vi vaknade till en mulen dag men det klarnade upp och har varit soligt hela dagen, inte supervarmt men lagom för att ha klänning med tunn kofta och varken frysa eller svettas.

Vi åt gelato på samma ställe som förra sommaren, lika gott så klart. Och betydligt mer sikt än förra året då det ju låg ett dis över hela Washington inkl Seattle pga skogsbränder.
Och givetvis ska man matcha sin klänning och glass!

Vi såg två bilar med märkliga attribut: en med kulhål i och en med lastpallar i en hög direkt på taket!

Delade på en sallad till kvällsmat och så enormt mycket mat att den mer än väl räckte till oss båda. Och blir frukost i morgon! Och lilla damen som satt vid bordet bredvid hade med sin lilla hund i en vagn. Får man ens ha med hundar in på restauranger i Sverige?

Väl tillbaka på hotellet så mötte vi Hazel i korridoren. Men det finns även andra varelser på detta hotell, som tex får under trappen!

Straxt dags att sova och i morgon checkar vi ut och börjar flyga hemåt, hoppas verkligen det funkar smidigare än sist. Vi har haft en fantastisk resa, sett massor, lärt oss nya saker om USA och de städer vi passerat. Och fått träffa yngste sonen!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: