Hemma igen

Jodå, vi är hemma igen, landade kring lunch igår. Och jo, jetlagen är svår… Jag drabbas alltid värst när jag flyger från USA (märker ingenting på andra hållet). Trött, ja, men yrsel, illamående, metallsmak i munnen och en väldigt lustig känsla i hela kroppen. Kan somna på en sekund tror jag, svårt att koncentrera mig och mellansonen har skrattat åt mig idag när jag sagt fel ord, slutat prata mitt i meningar och sitter och stirrar rakt ut!
Men det går ju över som tur är!

Resan hem gick bra, vi lyfte en timme försenat från Seattle men eftersom vi hade drygt fyra timmars väntan i Chicago så ingen panik. Innan vi lyfte åt vi en macka som lämnade en hel del att önska… Vissa andra hade en hel kylväska med mat med sig! Det luktade rätt mycket mat på planen för det var inte bara dessa som åt matsäck!
Men jag koncentrerade mig på en av mina nya handväskor, mer om det snart!

DSC_3646

Väl i Chicago så kan man inte annat än fundera på hur de tänkte när det inte fanns en enda skylt för hur man tar sig från terminal 1 till nr 5… Deras tåg mellan terminalerna byggs om så vi gick och gick, sedan frågade vi några säkerhetskillar som sa att vi skulle till terminal 3 och gate G17. Så vi gick dit och där i ett hörn fanns en dörr ut till bussen som körde oss till terminal 5. Kanske det skulle underlätta om man skyltade så vi resenärer slapp gissa och leta oss fram!
Sedan satt vi i loungen en stund, ute var det oväder de luxe och det var därför vi var försenade från Seattle då planet vi åkte med just kom från Chicago innan.
Flyget Chicago – Stockholm gick bra, lång tid men OK. Jag sov nog max 1,5 timme medans min käre man sov desto mer! Såg en film jag kan rekommendera; Allinclusive

Väl på Arlanda så inser vi att T:s golfbag inte flugit med oss hem… Så bara att köa, anmäla detta och hoppas den hittas. Det gjorde den för den dök upp här hemma i eftermiddags. Packade så gott som upp allt i går redan, lika bra att ta tag i det direkt.
Och så ville jag ju få upp alla mina nya handväskor! Jo, det blev visst sex stycken! Hade nog inte blivit så många om inte T sagt om och om igen att jag borde unna mig mer. Så det gjorde jag!

Idag har jag kämpat med jetlag, handlat mat, nästan glömt att jag hade tid hos sjukgymnasten och hamnat i broöppning två gånger!

Och det har varit väldigt varmt och är fortfarande.
Så rakt in i vardagen!

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: