På vift igen!

Tidigt i morse satte T och jag oss i en fullpackad gammal Volvo S60, inte vår utan mellansonens, och for ner till Linköping. Där lastade vi ur alla hans saker och la våra i vår bil. Han har behövt dragkrok i och med att de flyttar och har haft vår bil ett tag nu. Eller väldigt länge faktiskt då han inte kunde köra annat än automat pga av axeln fram till nyligen.

Sedan rullade vi vidare mot Halmstad! T spelar SM hela helgen och jag hängde med för att umgås med honom på kvällarna och med vänner på dagarna.

Medans folk här verkade vara på väg till stranden mest, nästan alla cyklister hade en solstol på pakethållaren, så valde jag att besöka några second handbutiker! Betydligt roligare än att sola enligt mig! Det har varit otroligt kvavt och varmt här idag, +31 och klibbig luft. Och så plötsligt öppnar himlen sig och en kort intensiv regnskur vräker ner. Jag minns inte ens när det regnade sist och folk såg helt förvånade ut och sedan lite lyckliga!

Och så har jag hittat en ny favoritbutik! Søstrene Grenes! Tydligen danskt men börjar etablera sig i Sverige. Snart butik i Göteborg och så ska det finnas en på Liljeholms torget. De finns i Tyskland, Nederländerna och Belgien också tydligen. Och på fler ställen med, kolla hemsidan så ser ni.
Hur som helst. Så mycket fint! Så löjligt låga priser! Tänk en mix mellan Lagerhaus och TGR fast 100 gånger finare. Köpte en del småsaker men ska dit igen innan vi far hem, vi bor precis bredvid gallerian de finns i! Mycket praktiskt!

Straxt kommer T tillbaka från inspelet och vi ska sitta under täcket och mysa innan vi somnar.

Annons

4 svar to “På vift igen!”

  1. karin Sjögren Says:

    Trevligt att du följde med, ha en underbar heg.

  2. Annika Says:

    Vilken fin affär. Den skulle jag gärna besöka. Kul att du hängde med på tävlingen, lite omväxling sådär.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: