Tropisk värme…

Japp, det råder, enligt SMHI, tropisk värme här hos mig. Tydligen kallas det så när det inte bli svalare än +20 under natten. Och när vi sent i går kväll parkerade bilen här hemma visade termometern +29… Och visst bor vi i ett hus av sten men även ett sådant värms upp och vi har just nu +30 inne…

Kanske vi skulle stannat i Halmstad? Där var det kring 23-25 och betydligt mer hanterbart! I alla fall så for jag till Ullared i fredags OCH lördags! Första dagen för att träffa Cicki och rätt lugnt där. Andra dagen för att träffa Eva och betydligt mer folk… Redan på fredagen insåg Cicki och jag att det var mycket raggarbilar ute och for och på lördagen hamnade jag mitt i kön till en träff med ca 17 000 besökare, det sniglade fram och från Ullared valde jag en mindre väg för att slippa passera deras träff igen.

Hur som helst så var det två trevliga dagar men två trevliga vänner! T var rätt nöjd med sin SM-helg när vi i går for hemåt. Vi lyssnade på VM-finalen på Sportradion, åt ostbågar och hamnade i bilköer. Igen… Och mitt i ett spöregn! Plötsligt spöregnade det och vi blev helt paffa men några hundra meter senare var det över och solen sken igen.

Så hemma i värmen igen då och jag gillar det inte. Det är bara för varmt och jag håller mig inne med så får kläder som möjligt på mig! Var visserligen tvungen att handla mat på förmiddagen och bilens termometer visade +47… Nåja, i solen och sedan sjönk den ner till +38. Luften står helt still ute och Mälaren ligger blank.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: