Det har surrat i luften mest hela dagen

Kring lunch idag började T och jag att sortera en massa saker på vår vind, T har byggt nya hyllor i vårt förråd med ingång från gården aka uteförrådet och dags att fylla alla dessa hyllor.
Ungefär samtidigt började det surra i luften. En helikopter som for fram och tillbaka över Mälaren. Tänkte först att någon båt kapsejsat men det var istället en stor stöld i domkyrkan…

Hela eftermiddagen har det flugit helikopter i luften och sedan blev det tyst ett tag tills annan helikopter dök upp, tydligen med värmekamera på. Stort pådrag och tydligen har flykten skett via båt och polisen sökte efter en vit eller blå motorbåt som framfördes med dåligt sjövett.

Hoppas de tar dem och de ovärderliga saker de tagit kan hamna på sin rätta plats i domkyrkan igen.

Hur det gick med vårt jobb att fylla hyllorna? Bra, mer ordning och reda där nu men fortfarande massor kvar på vinden men inte saker som ska in i uteförrådet i alla fall.

Annons

4 svar to “Det har surrat i luften mest hela dagen”

 1. Stella i Italien Says:

  Grattis till nyordning i förrådet, en härlig känsla att skapa ordning – och veta var grejorna finns! Många hälsningar från Stella i Italien som f.n. Flämtar av värmen i Skåne.

  • Brysselkakan Says:

   Ja, visst är det! Och vi måste ju börja röja på vinden om vi någon gång ska kunna fixa taket på huset och isolera vinden. Men en sak i taget!
   Ja, du varmt är det!

 2. karin Sjögren Says:

  Alltid skönt att sortera igenom och sortera upp i sina gömmor. Du har ju alltid ordning på vad du har i gömmorna så för dig kanske det inte som för mig ofta ger en del överraskningar när jag går igenom mina gömmor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: