Någon slags vardag igen då

Igår var T:s semester slut och dags för honom att jobba igen då. Det har igår och idag inneburit att han suttit hemma! Men i morgon bär det visst av till kontoret igen. Så inga shorts och flip-flops längre för hans del! Tvättade hans jeans idag, inte för de var så smutsiga utan mer dammiga av att hängt på en stol i evigheter!

Vädret är svalare och det innebär också att vårt hus svalnat vilket i sin tur gör att det faktiskt går att sova utan att vakna i en pöl av svett. Nåja, stämmer kanske inte då den här tanten ofta har vallningar på natten…
Men i morgon ska vi visst få väldigt varmt igen men det ser kortvarigt ut. Men det lär vi ju märka!
Eftersom det har fallit en del regn har nu gräset blivit lite grönare och jag ska försöka ta tag i att klippa det snart tror jag.

Idag är det en vecka kvar tills mellansonen börjar sitt nya jobb i Linköping! Han kikade förbi där idag och gick därifrån med en positiv känsla, ny mobil och larmkoder! Han har ju inte jobbat sedan 17 april så känns nog lite konstigt att börja igen men han ser fram emot sitt nya jobb och saknar inte Bukowskis än i alla fall.

Ensam hemma ikväll då det är seriematch för T:s del. Tror jag kanske ska kika lite på Allsång på Skansen, har inte sett ett enda avsnitt än i år! Kanske dags idag då.

Hoppas ni har det bra! Kanske ni är lediga fortfarande eller att det känns OK att jobba igen!

Annons

4 svar to “Någon slags vardag igen då”

 1. Cecilia Says:

  Här är det bara bra! Men får gärna bli lite svalare så man orkar göra något. Som det är nu orkar man ju bara sitta i soffhörnet och flämta!

  • Brysselkakan Says:

   Förstår precis… som tur är så har vi fått svalare även om det ska bli över 30 i morgon igen tydligen. Hos yngste sonen i WA är det över 40 och jag vet att han lider då värme och sol gör honom mest yr, han tål det verkligen inte.

 2. karin Sjögren Says:

  Som sagt litet svalare morgon idag, men mer värme på gång. Ska ta en morgonpromenad innan hettan sätter in.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: