Mer parkering

Inser att det var länge sedan jag skrev något här, vet inte vad jag ska skylla på men det är nog en kombination av att det inte kanske hänt så mycket och att jag glömt!
Nåja, lite händer väl!
Som att vi i fredags kväll drog hem en liten grävmaskin för att bygga om vår parkering.
Det innebar att vi flyttade åtta av våra syrener och drog in parkeringen i trädgården. Tanken är att båten ska stå där och vi då samtidigt kan utnyttja hela parkeringens bredd utanför. Just denna vintern blir det mellansonens båt som får stå på den nya delen för vår båt står ju redan uppställd för vintern och sedan kommer ju sonen att förvara sin båt närmare där han bor på en båtklubb.

Hur som helst så gick jobbet bra och vi blev klara betydligt fortare än vad vi trodde men så är ju T inte direkt nybörjare bakom spakarna! Och bra blev det!
Nu får vi bara hålla tummarna att syrenerna tycker det var OK att flyttas och att de börjar växa på ny plats men det ser vi nog inte förrän till våren.

Annons

2 svar to “Mer parkering”

 1. Stella i Italien Says:

  Jag blev lite orolig att du skulle sluta blogga! Läser dig alltid men den här sommaren har jag haft så mycket strul med uppkoppling så jag har tappat lusten att kommentera. Lovar att bli bättre! Och så håller jag tummarna för syrenbuskarna. Stella

  • Brysselkakan Says:

   Tanken har funnits många gånger de senaste åren men det finns fortfarande något tillfredsställande att blogga. Om inte annat så är det en bra dagbok!
   Men kommentarer är en sak som verkligen ger något tillbaka.
   Syrenhäcken kan nog behöva lite hålla-tummarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: