Man får sakna

DSC_1063

Mycket nostalgi idag… För sex år sedan packades vårt liv i Bryssel ner i lådor och in i en lastbil. Så mycket vemod kring de dagarna. Så mycket saknad än.
Men så är livet, man kan inte styra allt och vi har det ju fantastiskt bra här men jag saknar ändå Bryssel.
Och det kommer jag nog alltid göra på något sätt och det är ju helt OK det med.
Bilden ovan är så mycket Bryssel för mig, känslan i den bilden kastar mig brutalt tillbaka. Kan känna den ljumma kvällen, höra ljuden och det gör mig glad.

Annons

6 svar to “Man får sakna”

 1. Carola Nordebrink Says:

  Ljuden och ”myllret” i en stor stad är så härligt.

 2. Cecilia Says:

  Ja det är en stad som man inte kan låta bli att tycka om! Den är inte Paris eller London men den kryper under skinnet på något sätt! Som en lillebror som man tycker är SÅ jobbigt men trots allt älskar i slutändan!

  • Brysselkakan Says:

   Vilken bra beskrivning! Kommer alltid ha Bryssel i mitt hjärta och det är lite märkligt för vi har flyttat runt en hel del och ingen annan plats har fått mig att känna så här.

 3. MW Says:

  Visst får man sakna . Känslan, dofter ,människor och stämningar är det som kan påminna en om härliga tider på vissa ställen . Så känner jag för New York. Älskade vår tid där och i CT ….lika mycket som jag älskar att nu få vara i Shanghai eller att komma hem på besök i Stockholm. Handlar inte om att inte gilla det som är nu . Har själv bara besökt Bryssel en långhelg men förstår att du blev förtjust .
  Må så gott.
  M

  • Brysselkakan Says:

   Sanna ord! Nu är det lite över två år sedan jag var i Bryssel sist men kan bara genom att se vissa bilder känna staden med alla mina sinnen. Rätt fantastiskt att en plats kan göra så med oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: